• Veel gestelde vragen

  Hoe lang is een huurdag?

  Een huurdag is 24 uur. Als je bijvoorbeeld de huurauto ophaalt om 8.30 uur dan dien je deze uiterlijk om 8.30 uur de volgende dag terug te brengen. Als het later wordt of je hebt de auto langer nodig dan start automatisch vanaf 08.30 uur (in dit voorbeeld) de tweede huurdag.

  Wanneer en hoe lang is een weekend?

  Een weekend is zaterdag van 8.30 uur tot maandag 8.30 uur. Er is een mogelijk om je huurauto ook op vrijdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur op te halen. Geef dit even aan als je de reservering maakt.

  Hoeveel borg moet ik betalen en hoe kan ik dat doen?

  De hoogte van de borg is € 250,-. Bij een langere huurperiode kan een hogere borg gevraagd worden. Je kunt de borg alleen per pin voldoen.

  Wat moet ik doen als ik schade rij aan de huurauto?

  Heel vervelend, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg ervoor dat je op een veilige plek bent en vul dan (eventueel samen met de andere partij) de schadeformulieren uit het dashboardkastje in. Zorg er ook voor dat je direct foto’s (eventueel met je mobiele telefoon) maakt. Daarnaast dien je ons z.s.m.  op de hoogte te stellen.

  Wat hebben jullie van me nodig als ik de auto af kom halen?

  Als je de auto af komt halen, neem dan een geldig rijbewijs mee en vergeet de borg natuurlijk niet! Deze kun je alleen pinnen.

  Wat zijn de openingstijden?

  Je vindt onze openingstijden op de pagina contact en onderaan de website.

  Kan ik de huurauto na sluitingstijd inleveren?

  Dit is in sommige gevallen mogelijk. Neem hiervoor contact op met ons om de mogelijkheden hiervan te bespreken. Let er wel op dat je altijd verantwoordelijk voor de auto blijft, tot het moment dat de verhuurvestiging de auto fysiek inneemt.

  Hoe zit het met de brandstof tijdens de huurperiode?

  De verbruikte brandstof betaal je zelf. Je krijgt de auto met een volle tank mee en het is de bedoeling dat je de auto ook weer met een volle tank inlevert. Gebeurt dit niet, dan zal de verhuurvestiging de kosten van de brandstof achteraf in rekening brengen. Let erop dat ze ook tankkosten in rekening kunnen brengen bovenop de kosten van de brandstof. Het is dus altijd handiger om zelf even de auto weer af te tanken.

  Bij al onze elektrische auto’s krijg je een laadpas mee waarmee je gratis de elektrische auto kan opladen bij de meeste oplaadpunten.

  Hoe oud moet je zijn om een auto te huren?

  Je dient 23 jaar of ouder te zijn.

  Mag ik met de auto naar het buitenland?

  Jazeker mag dat. Vermeld het wel even van tevoren aan de verhuurmedewerker. De auto mag naar alle landen die vermeld staan op de groene kaart.

  Is de huurauto verzekerd?

  Ja, je krijgt de huurauto altijd verzekerd mee. Let er wel op dat je een eigen risico van € 450,- per schadegeval hebt. Voor slechts € 5,50 per dag breng je deze omlaag naar € 100,-. Dit kun je ook eenvoudig aangeven als je de reservering via deze website doet.

  Wat moet ik doen als ik pech onderweg krijg?

  De kans dat je met een huurauto van Autoverhuur Den Breejen stil komt te staan is erg klein, maar we kunnen het helaas niet uit sluiten. Geen nood, in het dashboardkastje van de auto ligt een map met alle papieren en met een telefoonnummer van een wegenwachtservice.